Wie ben ik?

Pedicure praktijk Heerenveen voor alle voetverzorging

Jacqueline – het gezicht van Rendez voetje

Mijn naam is Jacqueline Bonebakker. Mijn pedicuresalon ‘Rendez-Voetje‘ ligt in Heerenveen aan de Leeuwarderstraatweg 54. Vanaf 2011 ben ik in Utrecht actief geweest in mijn eigen salon (ook onder de naam Rendez-Voetje). In 2016 ben ik naar Portugal vertrokken waar ik ruim 5 jaar heb gewoond. Samen met mijn partner runde ik een Bed & Breakfast, waarnaast ik ook het pedicurewerk ben blijven doen.

Nadat ik in 2 jaar tijd (tijdens de Covid 19 periode) ineens 4 kleinkinderen kreeg, werd Portugal me echt te ver weg. Ik wilde dichterbij zijn om de rol van oma te kunnen vervullen. De B&B hebben we verkocht en we hebben inmiddels een huis in Heerenveen gekocht. Pedicurewerk is nog steeds mijn passie. En aan de Leeuwarderstraatweg heb ik een mooie plek kunnen creëren.

Hier zijn diverse pedicures gehuisvest, maar ook veel andere bedrijven. Ik heet u hartelijk welkom. Ik streef ernaar klanten snel te kunnen behandelen, liefst binnen een week. Mijn doel is mijn cliënten zonder pijnklachten de deur uit te laten wandelen en wanneer zij dat zo ervaren is mijn missie geslaagd.

Mijn pedicuresalon is aangesloten bij Provoet, de landelijke brancheorganisatie voor pedicures. Een Provoetpedicure beschikt altijd over een erkend diploma en werkt volgens strikte hygiëne richtlijnen, schone instrumenten die gereinigd en gedesinfecteerd zijn voor elke behandeling.